group mail play plus user camera comment close arrow-down

Boeken of eerst een optie?

Kooi in optie

Neem contact op zodra u een reis in gedachten heeft, zodat wij voor u kunnen kijken of er plek is. We hanteren aparte dames en herenhutten voor alleenreizenden. We behouden de tweepersoonshutten voor aan stellen of duoboekers. Verder is het mogelijk om als stel de hut met een ander stel te delen. 

Als u nog niet definitief besloten hebt om mee te gaan reserveren we graag een kooi voor u, geheel vrijblijvend. Zo heeft u even de tijd om er over na te denken of alvast de noodzakelijke voorbereidingen te treffen. Kooi reserveren.

Boeking maken

U kunt definitief boeken door het toesturen van het volledig ingevulde en ondertekende boekingsformulier. Heeft u al uw gegevens bij de hand? vul dan gelijk het online formulier in, of wanneer u nog gegevens moet verzamelen download dan het boekingsfomulier. 

Boek direct online of Boekingsformulier Downloaden

Op het boekingsformulier wordt ook naar uw paspoortgegevens, geboortedatum etc. gevraagd. Deze gegevens hebben wij nodig om de verplichte douanelijsten te kunnen maken. Wij verzoeken u dan ook deze informatie volledig in te vullen. Daarnaast vragen we u vriendelijk om ook de gezondheidsverklaring geheel en naar waarheid in te vullen. Vanzelfsprekend wordt deze informatie zorgvuldig behandeld.

Uw boeking is pas definitief als u een bevestiging en factuur van ons heeft ontvangen. 

Gezondheidsverklaring

Een reis aan boord van de Europa wordt het allerleukst als u volledig mee kunt doen met het reilen en zeilen aan boord, u zich veilig en comfortabel voelt bij de bewegingen die u moet maken op een rollend schip. Fit en gezond zijn is daarnaast erg belangrijk bij het ondernemen van reizen op zee waar geen extra medische zorg beschikbaar is.

Bent u boven de 65 jaar op het moment van de reis, dan verzoeken we u vriendelijk om het "additional health statement" in te laten vullen door uw huisarts. U kunt bij het boeken van uw reis dit formulier emailen naar: info@barkeuropa.com. Dit formulier wordt voorgelegd aan onze scheepsartsen om, samen met de rederij en kapiteins, een definitieve beslissing te maken gebaseerd op veiligheid, gezondheid en fitheid.

Zeilers van 70 jaar of ouder die graag een oceaan oversteek of Antarctica reis met ons willen maken, vragen we eerste een kortere kustreis te maken, zodat de kapitein en de scheepsarts een goed beeld kunnen krijgen van uw gezondheid, kracht en fitheid aan boord. Na de kustreis zal er samen met de kapitein en arts een beslissing worden gemaakt of de zeiler ook met ons mee kan op een lange oceaan oversteek of Antarctica reis in afgelegen gebieden.

Boekingsbevestiging en factuur

Na ontvangst van uw formulier, positieve evaluatie van de gezondheidsverklaring en controle voor beschikbaarheid sturen wij u een boekingsbevestiging en nota toe. Let op! de boekingen worden zo snel mogelijk en met de grootste zorg verwerkt. Door drukte kan het daardoor een aantal dagen duren voordat u bericht krijgt. 

In de factuur staan de betalingsvoorwaarden en onze bankgegevens. Goed om te weten is dat wij geen credit cards accepteren. Naast de nota en bevestiging sturen we ook een paklijst mee voor de betreffende reis. Zo kan de voorbereiding gelijk beginnen! 

Hier treft u onze algemene betalingsvoorwaarden: 
30% binnen 7 dagen
50% vijf maanden voor aanvang van de reis
20% twee maanden voor aanvang van de reis

De betalingsvoorwaarden kunnen aangepast zijn als de reis kort voor aanmonsteren geboekt wordt.

Laatste reisinformatie

Enkele weken voor afvaart ontvangt u van ons de laatste informatie met meer informatie over de ligplaats van het schip voor aanmonsteren, contactgegevens voor uw geliefden thuis en alvast een tipje van de sluier wat betreft de samenstelling van de groep trainees waarin u terecht komt. 

Tot ziens aan boord van de Bark EUROPA!