group mail play plus user camera comment close arrow-down

Boeken of eerst een optie?

Kooi in optie

Neem contact op zodra u een reis in gedachten heeft, zodat wij voor u kunnen kijken of er plek is. We hanteren aparte dames en herenhutten voor alleenreizenden. We behouden de tweepersoonshutten voor aan stellen of duoboekers. Verder is het mogelijk om als stel de hut met een ander stel te delen. 

Als u nog niet definitief besloten hebt om mee te gaan reserveren we graag een kooi voor u, geheel vrijblijvend. Zo heeft u even de tijd om er over na te denken of alvast de noodzakelijke voorbereidingen te treffen. Kooi reserveren.

Boeking maken

U kunt definitief boeken door het toesturen van het volledig ingevulde en ondertekende boekingsformulier. Heeft u al uw gegevens bij de hand? vul dan gelijk het online formulier in, of wanneer u nog gegevens moet verzamelen download dan het boekingsfomulier. 

Boek direct online of Boekingsformulier Downloaden

Op het boekingsformulier wordt ook naar uw paspoortgegevens, geboortedatum etc. gevraagd. Deze gegevens hebben wij nodig om de verplichte douanelijsten te kunnen maken. Wij verzoeken u dan ook deze informatie volledig in te vullen. Daarnaast vragen we u vriendelijk om ook de gezondheidsverklaring geheel en naar waarheid in te vullen. Vanzelfsprekend wordt deze informatie zorgvuldig behandeld.

Uw boeking is pas definitief als u een bevestiging en factuur van ons heeft ontvangen. 

Boekingsbevestiging en factuur

Na ontvangst van uw formulier, positieve evaluatie van de gezondheidsverklaring en controle voor beschikbaarheid sturen wij u een boekingsbevestiging en nota toe. Let op! de boekingen worden zo snel mogelijk en met de grootste zorg verwerkt. Door drukte kan het daardoor een aantal dagen duren voordat u bericht krijgt.

In de factuur staan de betalingsvoorwaarden en onze bankgegevens. Goed om te weten is dat wij geen credit cards accepteren. Naast de nota en bevestiging sturen we ook een paklijst mee voor de betreffende reis. Zo kan de voorbereiding gelijk beginnen! 

Hier treft u onze algemene betalingsvoorwaarden: 
30% per omgaande
50% vijf maanden voor aanvang van de reis
20% een maand voor aanvang van de reis

De betalingsvoorwaarden kunnen aangepast zijn als de reis kort voor aanmonsteren geboekt wordt.

Laatste reisinformatie

Enkele weken voor afvaart ontvangt u van ons de laatste informatie met meer informatie over de ligplaats van het schip voor aanmonsteren, contactgegevens voor uw geliefden thuis en alvast een tipje van de sluier wat betreft de samenstelling van de groep trainees waarin u terecht komt. 

Tot ziens aan boord van de Bark EUROPA!