group mail play plus user camera comment close arrow-down

Brochures Bark Europa

Download de brochure van uw reis naar keuze voor meer informatie over het leven aan boord en de te varen routes. 

Algemene Brochure

Hoe werkt het wachtschema? Aan het roer? Waar zijn de hutten? Wie reizen er mee? Wat moet er ingepakt? Hoe ziet de bibliotheek er uit? Is er een bar aan boord? Lees meer over het leven aan boord van de EUROPA. De brochure is Engelstalig.

Download Brochure

Zomers zeilen in Scandinavië

Na een mooie oceaanoversteek vanuit Kaapstad naar Scheveningen, starten we volgend jaar zomer met een noordelijk avontuur. Zeil mee van Scheveningen naar Aalborg of race mee tegen andere tall ships van Aalborg naar Fredrikstad!

Download Brochure

Volg in de voetsporen van Ferdinand Magellaan

In september 2019 vertrekt Bark EUROPA vanuit Sevilla om de reis van Ferdinand Magellan te herdenken, die in 1519 vertrok voor een reis die uiteindelijk de geschiedenis in zou gaan als de eerste reis 'rond de wereld' ooit. Herleef met ons dit avontuur van Sevilla naar Punta Arenas in Chili.

Download Brochure

Ontdek de Falkland Eilanden / Islas Malvinas

Ontdek de pracht van de natuur van de Falkland Eilanden / Islas Malvinas voor we de Straat van Magellaan oversteken. In anderhalve week nemen we je mee en ontdekken we samen met de gidsen de wildernis en het dierenleven van de Zuid Atlantische Oceaan.

Download Brochure

24 daagse Antarctica expeditie vanuit Punta Arenas

Dwaal door de prachtige fjorden in het Chileense Patagonië en ontdek Kaap Hoorn. Daarna volgt de expeditie naar het Witte Continent. 24-daagse reis naar Antarctica met vertrek vanuit Punta Arenas, Chili. De reis eindigt in Ushuaia, Argentinië.

Download Brochure

22 daagse Antarctica expeditie

Ontdek Antarctica aan boord van bark EUROPA. In deze brochure leest u meer over het leven aan boord tijdens de 22-daagse expeditie naar Antarctica, beginnend en eindigend in Ushuaia.  De brochure is in het engels, de voertaal aan boord.

Download Brochure