group mail play plus user camera comment close arrow-down

Brochures Bark Europa

Download de brochure van uw reis naar keuze voor meer informatie over het leven aan boord en de te varen routes. 

Racen en cruisen in Amerika en Canada

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Rendez-vous 2017 Tall Ships Race en Regatta. Een vloot van Tall Ships zijn bijna allemaal van ver gekomen en hebben al tegen elkaar gestreden in een Race over de Atlantische oceaan. Het Rendez-vous 2017 evenement markeert het 150 jarig bestaan van de Canadese confederatie. We zullen prachtige gasthavens in Canada bezoeken en tussendoor verzeken we u van mooie meerdaagse zeiltochten.

Download Brochure

Algemene Brochure

Hoe werkt het wachtschema? Aan het roer? Waar zijn de hutten? Wie reizen er mee? Wat moet er ingepakt? Hoe ziet de bibliotheek er uit? Is er een bar aan boord? Lees meer over het leven aan boord van de EUROPA. De brochure is Engelstalig.

Download Brochure

Oceaanreis van Nova Scotia naar Zuid Amerika

Vaar dit najaar mee tijdens onze oceaanoversteek. Vanuit Lunenburg, Nova Scotia varen we richting Zuid Amerika. Maak kennis met Neptunus en steek de evenaar over. Zeebenen gegarandeerd. We zullen stop maken in Brazilië en eindigen de reis in Uruguay

Download Brochure

22 daagse Antarctica expeditie

Ontdek Antarctica aan boord van de bark EUROPA. In deze brochure leest u meer over het leven aan boord tijdens de 22-daagse expeditie naar Antarctica. De brochure is in het engels, de voertaal aan boord. De reis begint en eindigt in Ushuaia.

Download Brochure

39-daagse Scotia Arc expedition

Begin op de Falklands met de expeditie naar South Georgia en Antarctica. Ervaar het echte zeemansleven en geniet van de natuur en ruige omgeving!

Download Brochure

Kaap tot Kaap

Deze 52-daagse zeilexpeditie met vertrek uit Ushuaia, Argentinie combineert een ruim aantal zeildagen met de unieke bestemmingen Antarctica, South Georgia en het meest afgelegen eiland ter wereld Tristan da Cunha.

Download Brochure