group mail play plus user camera comment close arrow-down

Brochures Bark Europa

Download de brochure van uw reis naar keuze voor meer informatie over het leven aan boord en de te varen routes. 

Algemene Brochure

Hoe werkt het wachtschema? Aan het roer? Waar zijn de hutten? Wie reizen er mee? Wat moet er ingepakt? Hoe ziet de bibliotheek er uit? Is er een bar aan boord? Lees meer over het leven aan boord van de EUROPA. De brochure is Engelstalig.

Download Brochure

Oceancrossing spring 2018

This voyage, the ocean crossing from Cape Town to Horta is a long and beautiful voyage across the Atlantic Ocean, with many nautical miles to cover and lots of experience and knowledge to obtain plus visits to some beautiful remote Islands.

Download Brochure

Ocean crossing 2018: Europe to South America

Nadat we voor het eerst in twee jaar in Nederlandse wateren zijn geweest is het tijd om weer het ruime sop te kiezen! Zeil met ons vanuit onze thuishaven Scheveningen naar Zuid-Amerika, om na een fantastische reis van 69 dagen af te stappen in Montevideo in Uruguay.

Download Brochure

39 daagse Montevideo - South Georgia - Ushuaia

Vanaf Montevideo zeilen we naar het unieke afgelegen South Georgia. Vanuit zeilen we door naar het witte continent, om onze eerste Antarctische landingen van het seizoen te maken. 

Download Brochure

22 daagse Antarctica expeditie

Ontdek Antarctica aan boord van de bark EUROPA. In deze brochure leest u meer over het leven aan boord tijdens de 22-daagse expeditie naar Antarctica. De brochure is in het engels, de voertaal aan boord. De reis begint en eindigt in Ushuaia.

Download Brochure

39-daagse Scotia Arc expedition

Begin op de Falklands met de expeditie naar South Georgia en Antarctica. Ervaar het echte zeemansleven en geniet van de natuur en ruige omgeving!

Download Brochure

Kaap tot Kaap

Deze 52-daagse zeilexpeditie met vertrek uit Ushuaia, Argentinie combineert een ruim aantal zeildagen met de unieke bestemmingen Antarctica, South Georgia en het meest afgelegen eiland ter wereld Tristan da Cunha.

Download Brochure