group mail play plus user camera comment close arrow-down

Kom ontdekken!

Een kijkje achter de zeilen bij Bark EUROPA

 • --
  dagen
 • --
  nautische mijlen
 • reissom 150,- NK p.p.
  4 of 6 persoonshut
 • reissom -- p.p.
  2 persoonshut

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe Bark EUROPA er uit ziet onder haar houten dek? Hoe achter de schermen het reilen en zeilen van een Tall Ship in zijn werk gaat en wat er bij komt kijken om over de oceanen te zwerven? Neem een kijkje achter de zeilen en kom er achter!

Om 16:30 bent u welkom aan boord en staat de koffie en thee met taart voor u klaar op het middendek. Na een welkom van onze bemanning zullen ze u meenemen over de dekken van ons mooie schip!

Onder begeleiding van een van onze bemanningsleden maakt u een ronde over dek om het schip van voor naar achter te bekijken. Hoeveel zeilen heeft EUROPA, en hoeveel meter, of kilometer touw is er aan boord? Hoe heten de masten en waarom is het boegbeeld een stier?

In het dekhuis zult u alles horen over onze oceaanoversteken en zullen wij u meenemen in de bevindingen van het onderzoek dat is uitgevoerd op de tocht van Kaapstad naar de Azoren naar oceaanvervuiling en het zout gehalte in de oceaan. Er zullen ook monsters aanwezig zijn die zij op deze tocht genomen hebben met behulp van een Manta-trawl en u bent natuurlijk welkom om al uw vragen te stellen. 

Vervolgens nemen we u mee benedendeks. Hier kunt u een kijkje nemen in onze lounge waarbij wij u alles vertellen over onze avonturen in Antarctica. 

Hierna gaan we weer aan dek, waar we na een laatste vraag weer afscheid nemen.

U kunt aan het kantoor doorgeven dat u wilt langskomen op info@barkeuropa.com en vervolgens aan boord betalen op de dag zelf. Geen pin mogelijk. 

Optie aanvragen Boekingsformulier