group mail play plus user camera comment close arrow-down

Oceaanoversteek van Canada naar Uruguay

 • 55
  dagen
 • 6350
  nautische mijlen
 • reissom €3.750 p.p.
  4 of 6 persoonshut
 • reissom €4.950 p.p.
  2 persoonshut

Combinatiereis Lunenburg naar Montevideo

Na een drukke zomer in Canada zoeken we de rust van de oceaan op met deze lange oversteek. Op deze prachtige mijlenmaker vertrekken we vanuit Lunenburg in Canada naar het zuiden om na 38 dagen Salvador in Brazilië te bereiken. Na 3 dagen, als iedereen weer is uitgerust en het schip klaar is gemaakt voor haar Antarctische reizen vertrekken we naar de laatste stop: Montevideo, Uruguay. Wilt u aan boord blijven slapen, kijk dan naar de B&B optie in het vaarschema.

Onderweg is meer dan genoeg tijd voor Sail Training zodat iedereen het zeilen met een Tall Ship in de vingers krijgt. Het kan op zo'n lange toch niet missen, de evenaar wordt gepasseerd, waarbij Neptunes aan boord komt om alle nieuwelingen toegang te verlenen tot de Zuidelijke Oceanen. 

Falkland-Stroom


De tweede etappe naar het zuiden gaat van Salvador naar Montevideo, Uruguay. Deze kortere oceaanreis (17 dagen) heeft een heel ander kakarter dan de voorgaande reis. Het eerste deel van het traject is nog onder invloed van de Noordoostpassaat met aangename temperaturen. Verderop kent het traject veel meer veranderende weersomstandigheden. De koude Falkland-stroom, die langs de oostkust van Zuid- Amerika omhoog komt, zal de temperaturen doen dalen maar biedt ook uitdagende zeilomstandigheden!

Optie aanvragen Boekingsformulier