group mail play plus user camera comment close arrow-down

Cruise in Company van Charlottetown naar Miramichi

Zet zeil en vaar naar Miramichi

  • 8
    dagen

  • nautische mijlen
  • reissom € 975,- p.p.
    4 of 6 persoonshut
  • reissom € 1.175,- p.p.
    2 persoonshut

Vanuit Charlottetown genieten we van het prachtige water van de Golf van st Lawrence. Samen met de andere Tall Ships varen we als vloot naar de volgende bestemming: Miramichi. Het is dit keer geen Race, dus we hebben alle tijd om te genieten van de omgeving, het leven aan boord en natuurlijk de prachtige Canadese natuur. 

De reis begint met de viering van “Canada dag” op 1 juli, wat een groot feest belooft te worden. In de avond zal er ook een spetterende vuurwerkshow te zien zijn en overdag is er ruim de tijd voor de gastbemanning om de sfeer te proeven in het bruisende Charlottetown.

De reis wordt voortgezet in gezelschap van andere Tall Ships en aangezien deze reis geen race is, is er meer dan voldoende tijd om rustig het zeilen onder de knie te krijgen. Ook kan er uitgebreid van de prachtige Canadese natuur worden genoten, zowel tijdens het varen als tijdens de bezoeken aan andere prachtige gasthavens van de Rendez-Vous 2017 Tall Ships Regatta. Tijdens deze geplande stopovers bieden de havens allerhande activiteiten aan en is er tijd om aan wal van alles te ontdekken over de maritieme geschiedenis van Canada.

Optie aanvragen Boekingsformulier