group mail play plus user camera comment close arrow-down

Rendez vous 2017 Quebec - Corner Brook

zeilen op de golf van St Lawrence

  • 8
    dagen

  • nautische mijlen
  • reissom €920,- p.p.
    4 of 6 persoonshut
  • reissom €1.120,- p.p.
    2 persoonshut

Ben je op zoek naar een unieke vakantie? Of ben je iemand met een voorliefde voor Tall Ships? Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Rendez-vous 2017 Tall Ships Regatta. Een vloot van wel veertig Tall Ships zijn bijna allemaal van ver gekomen en hebben al tegen elkaar gestreden in een Race over de Atlantische oceaan. Het Rendez-vous 2017 evenement markeert het 150 jarig bestaan van de Canadese confederatie.

Outport programma

In aanvulling op de havens van de Rendez-Vous 2017 Tall Ships Regatta bezoekt de EUROPA ook een aantal prachtige andere gast-havens in Canada. Deze havens bieden iedereen aan boord de gelegenheid om te proeven van de schoonheid van de regio en echt kennis te maken met het gebied.

Tijdens deze geplande stopovers bieden de havens allerhande activiteiten aan en is er tijd om aan wal van alles te ontdekken over de maritieme geschiedenis van Canada.

Onderweg naar Corner Brook

Het zal een welkome afwisseling zijn om na de drukte van Quebec naar zee te gaan. Op deze reis verwachten we ongeveer in 5 dagen de oversteek te maken naar Corner Brook. In Corner Brook is een rustige plaats, maar in de zomer kun je er naar hartelust wandelen, vissen en kanoeen. Er zijn verschillende wandelroutes in de omgeving die bijna allemaal starten in de stad zelf, dus nabij het schip.

De reis van Quebec naar Cornerbrook duurt 8 dagen. Hiervan worden ongeveer 5 dagen op zee doorgebracht. 

Optie aanvragen Boekingsformulier