group mail play plus user camera comment close arrow-down

Tall Ships Race from Boston to Canada

Competing with international Tall Ships, Rendez Vous 2017

  • 11
    dagen

  • nautische mijlen
  • reissom €1.250 p.p.
    4 of 6 persoonshut
  • reissom - p.p.
    2 persoonshut

Ben je op zoek naar een unieke vakantie? Of ben je iemand met een voorliefde voor Tall Ships? Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Rendez-vous 2017 Tall Ships Regatta. Een vloot van wel veertig Tall Ships zijn bijna allemaal van ver gekomen en hebben al tegen elkaar gestreden in een Race over de Atlantische oceaan. Het Rendez-vous 2017 evenement markeert het 150 jarig bestaan van de Canadese confederatie.

We starten ons Rendez-Vous 2017 avontuur in Boston. Tijdens het Sail Boston evenement stap je aan boord van de EUROPA. Echt een evenement om niet te missen met veel drukte op de kade en natuurlijk talloze andere schepen om te bekijken en te bezoeken. Na aankomst aan boord is er geen tijd meer om te treuzelen. Er wordt direct begonnen de zeil instructies en daarna gaan we Racen! Het wordt een Race tegen de andere deelnemende schepen en de race eindigt in Charlottetown.

In aanvulling op de havens van de Rendez-Vous 2017 Tall Ships Regatta bezoekt de EUROPA ook een aantal prachtige andere gast-havens in Canada. Deze havens bieden iedereen aan boord de gelegenheid om te proeven van de schoonheid van de regio en echt kennis te maken met het gebied. Tijdens deze geplande stopovers bieden de havens allerhande activiteiten aan en is er tijd om aan wal van alles te ontdekken over de maritieme geschiedenis van Canada.

Optie aanvragen Boekingsformulier