Bark EUROPA - Vrienden van EUROPA group mail play plus user camera comment close arrow-down

Benefietavond Vrienden van EUROPA

Wordt vriend en feest mee aan boord van de EUROPA


  • dagen

  • nautische mijlen
  • reissom € 100,00* p.p.
    4 of 6 persoonshut
  • reissom -- p.p.
    2 persoonshut

Op zondagavond 5 augustus ontvangt de EUROPA in Harlingen oude en nieuwe vrienden voor een speciaal feestje in het teken van de herlancering van Vrienden van EUROPA. Tijdens deze avond zal kapitein Klaas meer vertellen over onze avonturen en waarom de stichting Vrienden van EUROPA zo'n mooi initiatief is. Ook zal het nieuwe bestuur van de stichting zich voorstellen en zullen de Haagse jongeren vertellen over hun avonturen aan boord.

Benefietavond in Harlingen

Op zondagavond 5 augustus ben je vanaf 19.30 van harte welkom voor een feestje aan boord van EUROPA waarbij alle tijd is om bij te praten met oude vrienden onder het genot van de heerlijkste gerechten, drankjes en zomerse muziek. De rederij vindt het tot stand komen van de stichting Vrienden van EUROPA een fantastisch initiatief en heeft daarom besloten om samen met de stichting een feestje te organiseren en haar dek beschikbaar te stellen. De catering en de muziek worden geregeld door de rederij maar de rest van de inkomsten gaan allemaal naar de stichting! 

Tijdens deze avond zal kapitein Klaas meer vertellen over het belang van de steun van de Vrienden van EUROPA, zal het nieuwe bestuur van de stichting zich voorstellen en zullen de Haagse jongeren vertellen over hun avonturen aan boord. Ook kun je genieten van de zomerse grooves en Braziliaanse muziek van Fusca, de band die deze avond zal komen spelen en perfect onze reizen naar verre oorden vertegenwoordigd.

Ook zal er een miniatuur versie te vinden zijn van de koekoek die we in de toekomst hopen toe te kunnen voegen als sierraad aan de dame EUROPA. We hopen op deze avond veel nieuwe vrienden te kunnen verwelkomen die ons kunnen helpen met het verwezenlijken van onze droom voor een nieuwe koekoek!

Fusca

Fusca is de nieuwe Nederlands-Braziliaanse popband die met braziliaanse muziek een zomerse sfeer neerzet. Met opzwepende solo’s en invloeden van Braziliaanse iconen als Elis Regina en Gilberto Gil waan je je al snel in Zuid-Amerikaanse sferen.

Aanmelden

Word jij onze nieuwe vriend? Voor € 100,00 kun je genieten van een gezellige avond aan boord met hapjes, drankjes en muziek. Daarnaast is het donateurschap voor 2018 inbegrepen in de prijs! Tweede persoon € 50,-. Jongeren t/m 18 jaar onderbegeleiding van een betalende volwassene gratis.
Als Vriend van EUROPA help je mee onze dromen te verwezenlijken. Meld je aan via friend@barkeuropa.com voor deze avond.

Vrienden van EUROPA

Door de jaren heen heeft EUROPA vele vrienden gemaakt, met wie we contact onderhouden via sociale media of tegenkomen in de vele havens die we aandoen. We zijn onze Vrienden van EUROPA dankbaar voor al jullie steun door de jaren heen, of dat nu het sponsoren van jongeren is, het delen van ervaringen aan boord van EUROPA of een bijdrage voor het onderhoud van het schip.

Een nieuwe koekoek

Als Vriend steun je namelijk niet alleen jonge trainees maar ook het schip in haar bestaan.

Kapitein Klaas Gaastra: “Elk jaar zijn bemanning bezig om naast het onderhoud ook (nieuwe) traditionele sieraden toe te voegen aan de EUROPA. Dit kunnen kleine of grotere attributen zijn en een van de grotere sieraden die we graag aan onze, nog altijd wonderschone, dame zouden willen schenken is een klassieke authentieke koekoek op het campagnedek. “

Wil jij ons helpen om deze droom uit te laten komen? Meld je aan voor deze avond door een email te sturen naar friend@barkeuropa.com

Optie aanvragen Boekingsformulier