group mail play plus user camera comment close arrow-down

Onderhoud

Als Vriend van EUROPA steun je niet alleen jonge trainees uit onze thuishaven maar ook het schip in haar bestaan. Omdat onze dame inmiddels de 100 jaar al is gepasseerd, is onderhoud hoog nodig om de EUROPA nog lange tijd de oceanen te laten bevaren.  

Kapitein Klaas Gaastra: "Elk jaar zijn bemanning en rederij bezig om naast het onderhoud ook (nieuwe) traditionele sieraden toe te voegen aan de EUROPA. Dit kunnen kleine of grotere attributen zijn en een van de grotere sieraden die we graag aan onze, nog altijd wonderschone dame, zouden willen schenken is een klassieke authentieke koekoek op het campagnedek.

Het zou mooi zijn als iedereen die onvergetelijke herinneringen heeft aan een zeil-reis op de bark EUROPA een kleine bijdrage schenkt aan deze meer dan 100 jaar oude schoonheid om haar campagne dek te vervolmaken."

Wil jij ons helpen om deze droom uit te laten komen? Dit kan op twee manieren, door middel van een vrijblijvende eenmalige donatie of u kunt uiteraard ook een vriend worden.

Met een minimale jaarlijkse donatie van € 50,00 per jaar word je ook meteen Vriend van EUROPA. Via onze exclusieve Vrienden van EUROPA community kan je met alle vrienden van in contact blijven, word je op de hoogte gehouden van al onze projecten en zullen de kapiteins updates plaatsen van de opkomende onderhoudsplannen. 

De Vrienden van EUROPA community is alleen toegankelijk voor onze Vrienden, de discussies en verhalen zijn niet openbaar te volgen.