Bark EUROPA - Word een vriend group mail play plus user camera comment close arrow-down

Word een vriend

Met een minimale donatie van € 50,00 per jaar word je Vriend van EUROPA en word je via onze exclusieve Vrienden van EUROPA community, op deze manier sta je dichterbij het vuur! Via onze exclusieve Vrienden van EUROPA community kan je met alle vrienden van in contact blijven, word je op de hoogte gehouden van al onze projecten en zullen de kapiteins updates plaatsen van de opkomende onderhoudsplannen. De Vrienden van EUROPA community is alleen toegankelijk voor onze Vrienden, de discussies en verhalen zijn niet openbaar te volgen.


* Vriend van Europa kun je voor langere of kortere tijd zijn. Wil je na een jaar geen Vriend meer zijn? Stuur dan vooral een mail naar info@barkeuropa.com om je lidmaatschap op te zeggen.
* Wil je eenmalig een donatie storten? Kijk dan vooral even hier voor meer informatie. Alvast hartelijk bedankt!

Op 5 augustus 2018 is er in Harlingen een benefietavond van de Stichting Vrienden van de Europa waar donateurs onder het genot van eten, drinken en zomerse muziek bij kunnen praten met andere zeilers, crew en enkele van de jongeren die door steun van de stichting mee konden op de EUROPA. Aanmelden via: https://www.barkeuropa.nl/de-reizen/vrienden-van-europa

Word een vriend
per jaar (minimaal EUR 50)*

Meer informatie