group mail play plus user camera comment close arrow-down

Brochures Bark Europa

Download de brochure van uw reis naar keuze voor meer informatie over het leven aan boord en de te varen routes. 

Algemene Brochure

Hoe werkt het wachtschema? Aan het roer? Waar zijn de hutten? Wie reizen er mee? Wat moet er ingepakt? Hoe ziet de bibliotheek er uit? Is er een bar aan boord? Lees meer over het leven aan boord van de EUROPA. De brochure is Engelstalig.

Download Brochure

Ocean crossing 2018: Europe to South America

Nadat we voor het eerst in twee jaar in Nederlandse wateren zijn geweest is het tijd om weer het ruime sop te kiezen! Zeil met ons vanuit onze thuishaven Scheveningen naar Zuid-Amerika, om na een fantastische reis van 69 dagen af te stappen in Montevideo in Uruguay.

Download Brochure

22 daagse Antarctica expeditie

Ontdek Antarctica aan boord van bark EUROPA. In deze brochure leest u meer over het leven aan boord tijdens de 22-daagse expeditie naar Antarctica, beginnend en eindigend in Ushuaia.  De brochure is in het engels, de voertaal aan boord.

Download Brochure

Kaap tot Kaap

Deze 52-daagse zeilexpeditie met vertrek uit Ushuaia, Argentinie combineert een ruim aantal zeildagen met de unieke bestemmingen Antarctica, South Georgia en het meest afgelegen eiland ter wereld Tristan da Cunha.

Download Brochure

Oceaan oversteek van zuid naar noord

Vanuit Kaapstad beginnen we aan de tocht naar het noorden, naar huis in Scheveningen! Deze oceaanreis is een ideale reis om meer te leren over het reilen en zeilen aan boord van een Tall Ship. Doordat we zo lang op zee zijn, zullen we heerlijk lange zeildagen maken!

Download Brochure

Zomers zeilen in Scandinavië

Na een mooie oceaanoversteek vanuit Kaapstad naar Scheveningen, starten we volgend jaar zomer met een noordelijk avontuur. Zeil mee van Scheveningen naar Aalborg, race mee van Aalborg naar Fredrikstad of ontdek de omgeving van Fredrikstad onderweg naar Amsterdam. 

Download Brochure

Volg in de voetsporen van Ferdinand Magellaan

In september 2019 vertrekt Bark EUROPA vanuit Sevilla om de reis van Ferdinand Magellan te herdenken, die in 1519 vertrok voor een reis die uiteindelijk de geschiedenis in zou gaan als de eerste reis 'rond de wereld' ooit. Herleef met ons dit avontuur van Sevilla naar Punta Arenas in Chili.

Download Brochure