group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Volg het zeilschip Europa

We zijn super blij om te delen dat onze geliefde dame EUROPA weer terug in haar natuurlijke habitat is - in het water! Dit fantastische resultaat is te danken aan een geweldige samenwerking, en we kunnen iedereen die hierbij betrokken is geweest niet genoeg bedanken, van onze toegewijde bemanning tot de deskundige reddingsteams, en aan jullie allemaal die ons tijdens deze reis gesteund hebben.

We zijn begonnen aan onze Atlantische Ocean Oversteek, een reis van 45 dagen van Kaapstad naar Montevideo! In Montevideo begint het langverwachte Antarctica seizoen van 2023/2024 met de Scotia Arc Expeditie, gevolgd door vier 22-daagse Antarctica Expedities vanuit Ushuaia. Schrijf je in voor de laatste plekken op de expedities naar Antarctica of onze nieuwe route door de Stille Oceaan in 2024!

Heb je zin om met ons de Chileense kanalen, Paaseiland, Frans-Polynesië, Fiji en andere exotische bestemmingen in de Zuidelijke Stille Oceaan te ontdekken? We kunnen niet wachten om je weer aan boord van EUROPA te verwelkomen!

Volg onze huidige reis