group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Volg het zeilschip Europa

We zijn super blij om te delen dat onze geliefde dame EUROPA weer terug in haar natuurlijke habitat is - in het water! Dit fantastische resultaat is te danken aan een geweldige samenwerking, en we kunnen iedereen die hierbij betrokken is geweest niet genoeg bedanken, van onze toegewijde bemanning tot de deskundige reddingsteams, en aan jullie allemaal die ons tijdens deze reis gesteund hebben.

Met EUROPA veilig terug in het water gaan we door met de overige taken en plannen we testvaarten om ervoor te zorgen dat alles in topconditie is.

En heel binnenkort beginnen we aan onze oversteek over de Atlantische Oceaan naar Zuid-Amerika. Je kunt nog steeds met ons mee op deze 45-daagse oceaanreis die begint op 29 september en we hebben een speciale aanbieding om EUROPA's terugkeer naar de zee te vieren! Of schrijf je in voor de expedities naar Antarctica of onze nieuwe route door de Stille Oceaan in 2024!

Heb je zin om met ons de Chileense kanalen, Paaseiland, Frans-Polynesië, Fiji en andere exotische bestemmingen in de Zuidelijke Stille Oceaan te ontdekken? Boekingen openen op 25 september om 12:00. Blijf op de hoogte via onze sociale media en website voor meer informatie over onze aankomende avonturen. We kunnen niet wachten om je weer aan boord van EUROPA te verwelkomen!

Volg onze huidige reis