group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Optie aanvragen

Heb je een bepaalde reis in gedachten maar heb je net iets meer tijd nodig om erover na te denken of wat noodzakelijke voorbereidingen te treffen? Kies dan voor een optionele reservering zodat we, geheel vrijblijvend, een bunk voor je kunnen reserveren voor twee weken. We horen graag in welke reis je geïnteresseerd bent, of het gaat om een dames of herenhut, hoeveel bunks je wilt reserveren en of je voorkeur hebt voor een twee persoons (uitsluitend voor stellen of duo’s) of een 4/6-persoonshut. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de optie te bevestigen.

Zeilers boven de 65 jaar verzoeken we vriendelijk om het "additional health statement" in te laten vullen door uw huisarts. U kunt bij het boeken van uw reis dit formulier emailen naar: info@barkeuropa.com. Dit formulier wordt voorgelegd aan onze scheepsartsen om, samen met de rederij en kapiteins, een definitieve beslissing te maken gebaseerd op veiligheid, gezondheid en fitheid.

Zeilers van 73 jaar en ouder kunnen helaas niet mee op de oceaanreizen en Antarctica-expedities, maar zijn meer dan welkom om zich aan te melden voor kustreizen. We begrijpen dat dit een zeer strikte beslissing is en dat de gezondheid per persoon erg kan verschillen. Deze beslissing is dan ook zorgvuldig besproken met onze scheepsartsen en kapiteins en voornamelijk gebaseerd op het aantal medische problemen uit het verleden, vermoeidheidklachten tijdens de lange reizen en een langzamer herstel van blessures op een bepaalde leeftijd.

Optie aanvragen
+ Meer reizen

Meer informatie