group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Optie aanvragen

Als u nog niet definitief besloten hebt om mee te gaan, dan kunnen wij tijdelijk een plek aan boord reserveren. U zit dan nergens aan vast en heeft even de tijd om er over na te denken. Graag horen we naar welke reis uw interesse uitgaat en hoeveel kooien u wilt reserveren. Geeft u ook aan of uw voorkeur uitgaat naar een 2-persoonshut (alleen per stel/ duo te boeken) of voor een plek in een 4- of 6-persoonshut. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw optie te bevestigen. 

Bent u boven de 65 jaar, dan verzoeken we u vriendelijk om het "additional health statement" in te laten vullen door uw huisarts. U kunt bij het boeken van uw reis dit formulier emailen naar: info@barkeuropa.com. Dit formulier wordt voorgelegd aan onze scheepsartsen om, samen met de rederij en kapiteins, een definitieve beslissing te maken gebaseerd op veiligheid, gezondheid en fitheid.

Zeilers van 70 jaar of ouder die graag een oceaan oversteek of Antarctica reis met ons willen maken, vragen we eerste een kortere kustreis te maken, zodat de kapitein en de scheepsarts een goed beeld kunnen krijgen van uw gezondheid, kracht en fitheid aan boord. Na de kustreis zal er samen met de kapitein en arts een beslissing worden gemaakt of de zeiler ook met ons mee kan op een lange oceaan oversteek of Antarctica reis in afgelegen gebieden.

Optie aanvragen
+ Meer reizen

Meer informatie