group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Betalen

Zodra we je boekingsformulier hebben ontvangen, verwerken we de boeking zo snel mogelijk. Wanneer je een bevestiging van de reis en een bijbehorende factuur hebt ontvangen, is jouw boeking bevestigd. We raden je sterk aan om te wachten met het regelen van transfers, vluchten en accommodaties totdat je de bevestiging van de reis van ons hebt ontvangen. Heb je de betaling voldaan? De bevestiging van je betaling zal niet automatisch verstuurd worden. We controleren onze bankrekeningen één keer per week en bevestigen je betaling per e-mail. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat een overschrijving is verwerkt. Laat het ons weten als je nog vragen hebt over betalingen.

OVERBOEKING

Je kunt je factuur betalen via een bankoverschrijving. Vermeld je naam en factuurnummer in de opmerkingen. Alle benodigde bankgegevens staan vermeld op de factuur. We accepteren geen creditcards of cheques. We hanteren de volgende betalingsvoorwaarden:

  • 30% van de reiskosten direct na boeking
  • 50% van de reiskosten 5 maanden voor inscheping
  • 20% van de reiskosten 2 maanden voor inscheping.

Deze voorwaarden staan ook vermeld op de factuur.

wise

Als alternatief voor de bankoverschrijving, kun je je reis betalen via Wise. Voor meer informatie over deze optie en hoe je een account kunt aanmaken, kun je hun website bekijken.

BETALING VAN JE BARREKENING

Naast de onbeperkte thee en koffie kun je aan boord ook genieten van een drankje aan de bar. Onze barman houdt bij wat je koopt en aan het einde van de reis betaal je je barrekening contant. Je kunt betalen in Amerikaanse dollars of in euro's.

HOEVEEL GELD MOET IK MEENEMEN?

Dit verschilt per persoon; we adviseren je echter om tussen de 10 en 20 euro of Amerikaanse dollars per dag aan contant geld mee te nemen. Dit zou normaal gesproken voldoende moeten zijn om je barrekening te betalen en zelfs genoeg over te houden om een souvenir van het schip te kopen! Houd er rekening mee dat we geen grote bankbiljetten van 200 en 500 accepteren.