group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Betalen

Als u uw boekingsformulier heeft ingestuurd maken we de boeking zo snel mogelijk in orde. U ontvang daarna een bevestiging en bijbehorende factuur, vanaf dit moment is uw boeking definitief.

We adviseren u dringend om te wachten met het boeken van vluchten/transfers en accommodaties totdat u een reisbevestiging van ons heeft gekregen. 

Hebben we uw betaling ontvangen? 
U ontvangt geen automatische bevestiging van ontvangst na betaling. Houd er rekening mee dat wij 1 keer per week onze bankgegevens nagaan en ontvangen betalingen verwerken. Neem gerust contact op als u vragen heeft over de betaling of ontvangst daarvan door ons.

Betalen na ontvangst factuur

We hanteren de volgende betalingsvoorwaarden:

  • 30% bij ontvangst factuur
  • 50% 5 maanden voor vertrek
  • 20% 2 maanden voor vertrek

Deze betalingsvoorwaarden staan ook vermeld op de factuur. Uiteraard vallen de betalingstermijnen samen wanneer een reis kort voor vertrek geboekt wordt; een aanpassing in de betalingsvoorwaarden wordt dan vermeld op de factuur.

Bankovermaking

U kunt uw betalingen voldoen door middel van een overmaking naar ons rekeningnummer. Dit rekeningnummer en de verdere bankgegevens zoals het IBAN nummer en SWIFTcode staan vermeld op de factuur. Wij accepteren geen cheques en credit cards.

Betalen via Transferwise

Betalen via Transferwise is ook mogelijk. Kijk op de website van Transferwise om een account aan te maken als u die nog niet heeft. 

Barrekening betalen

Aan het einde van de reis betaalt u uw bankrekening in cash af bij de bemanning. Dit kan in EURO's of US Dollars.

Welk cash bedrag neem ik mee? 
Het is uiteraard afhankelijk van uw eigen drinkgewoonten, maar we adviseren om in elk geval ongeveer EUR of USD 300,- mee te nemen in cash. Hiermee heeft u normaal gesproken genoeg om uw barrekening te betalen en de nodige souvenirs te kopen in de scheepswinkel.