group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Chileense Kanalen

Navigeer met ons door de betoverende Chileense kanalen, waar de grootsheid van de natuur zich bij elke bocht opnieuw ontvouwt. Vanuit Ushuaia zetten we koers richting het hart van Patagonië, waar imposante bergen en gletsjers ons dagelijkse canvas schetsen.

Terwijl we beginnen aan onze reis door de Chileense fjorden, word je ondergedompeld in de vele natuurlijke wonderen die deze regio te bieden heeft. Ervaar de schitterende dans van het licht en water en geniet van het zicht op de rijke flora en fauna van de regio, verscholen in natuurreservaten waar de mens verder bijna nooit komt.

De Stille Oceaan

We zijn er voor klaar om ons Pacific avontuur in Maart 2024 te beginnen! In ongeveer 6 maanden zullen we de grootste oceaan ter wereld oversteken. Onze zeilreizen brengen ons naar verschillende hoeken van de Stille Oceaan, en onthullen een kaleidoscoop van natuurwonderen en verborgen schatten. Van het prachtige Paaseiland tot aan de tropische kustlijnen van Frans Polynesië en de adembenemende stranden van Fiji, elke bestemming brengt zijn eigen magie.

 

 

Rond Kaap Hoorn

Stap aan boord van Bark EUROPA voor een 56-daagse oversteek van de Zuidelijke Stille Oceaan van Nieuw-Caledonië naar de Falklandeilanden en test je uithoudingsvermogen en vakmanschap. Ervaar de uitdagingen van het zeilen van 50 graden zuid in de Stille Oceaan naar 50 graden zuid in de Atlantische Oceaan, met als doel het ronden van Kaap Hoorn. Deze ultieme avontuur vereist ervaren en fysiek fitte zeilers, die toewijding en hard werken tonen. Dompel jezelf onder in het leven van een zeeman, waarbij je taken van stuurdienst tot zeilbeheer onder de knie krijgt, terwijl je de eenvoud van het leven op zee omarmt. Ga met ons mee voor een unieke ervaring, omarm de uitdaging en verbind je met de kracht van de natuur.

ANTARCTICA EXPEDITIES 2024/2025

De Antarctica Expedities van 2024/2025 zijn geopend voor boekingen! Zeil met ons mee naar het magische witte continent!

Meer informatie