group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Bemanning

Ondanks de informele sfeer aan boord zijn er wel degelijk een aantal officiële functies aan boord. Er zijn twee officieren aan boord waaronder de kapitein en de stuurman. Daarnaast is er een bootsman, een kok en koksmaat, een barman en machinist en tenslotte een aantal deckhands. Net als de gasten bestaat ook de bemanning uit een internationaal gezelschap. Onderstaand ziet u een overzicht van de bemanning die tijdens de huidige reis aan boord is (inclusief functie en nationaliteit) 

De Europa Crew

Klaas Gaastra
Kapitein (NL)
Greg Kelly
Machinist (CA)
Marianne van der Staay
Kok (NL)
Diven Mohanlall
Machinist (ZA)
Mille Magaard
Deckhand (DNK)
Jordi Plana Morales
Gids (ES)
Bemanning worden
Gastbemanning

De Office Crew

Leentje Toering
Directeur
Leoni Heuvelman
Shore Manager
Liza de Kurver
Crew and sales
Nina Jolink
Friends of EUROPA, sales and science
Iefke Morris
Sales and technical department
Liza & Leentje
Homeoffish

Werken aan boord van de europa

De EUROPA krijgt dagelijks nieuwe sollicitaties binnen, terwijl het aantal bemanningsplaatsen beperkt is. Het beste is om eerst een reis aan boord te boeken als trainee. Dit is een goede manier om schip en bemanning te leren kennen. De ervaring aan boord maakt het makkelijker in te schatten of het bij je past om enkele maanden bij ons aan boord te verblijven. Op deze manier kan de bemanning ook kennis maken met jouw persoon en talenten/vaardigheden. Het kan een goed startpunt zijn om een en ander verder te bespreken. 

Houd er verder ook rekening mee dat het bemanningsschema enkele maanden voor de reis bekend is. Het komt dan ook bijna niet voor dat bemanning op korte termijn wordt ingepland. Voor zowel vrijwilligers als betaalde krachten is het zaak voor afvaart zelf te zorgen voor een geldig monsterboekje, medische keuring voor de scheepvaart en geldig paspoort (ID-kaart is niet voldoende). Let op, tijdens onze Antarctica reizen nemen wij alleen ervaren bemanning mee vanwege de zware omstandigheden. 

Contact ons via crew@barkeuropa.com