group mail play plus user camera comment close arrow-down

Bemanning

Ondanks de informele sfeer aan boord zijn er wel degelijk een aantal officiële functies aan boord. Er zijn twee officieren aan boord waaronder de kapitein en de stuurman. Daarnaast is er een bootsman, een kok en koksmaat, een barman en machinist en tenslotte een aantal deckhands. Net als de gasten bestaat ook de bemanning uit een internationaal gezelschap. Onderstaand ziet u een overzicht van de bemanning die tijdens de huidige reis aan boord is (inclusief functie en nationaliteit) 

De Europa Crew

Robert Vos
Kapitein (NL)
Janke Kingma
Stuurman (NL)
Rensje Fürst
Kok (NL)
Gjalt Gaastra
Kok (NL)
David Huiberts
Machinist (NL)
Greg Kelly
Deckhand (CA)
Will Armstrong
Deckhand (AU)
Krista Swedberg
Bootsman (US)
Filemon Darbois
Deckhand (FR)
Selene Mijnlieff
Deckhand (NL)
Natalie Razavi
Deckhand (UK)
Michael Lootens
Machinist (NL)
Merel van der Pas
Koksmaat (NL)
Danny Fokker
Deckhand (NL)
Renske Buisman
Deckhand (NL)
Bemanning worden
Gastbemanning

De Office Crew

Leentje Toering
Directeur
Liza de Kurver
Sales and Marketing
Hedwig van den Berg
Sales and Marketing
Liza & Leentje
Offish

Werken aan boord van de europa

De EUROPA krijgt dagelijks nieuwe sollicitaties binnen, terwijl het aantal bemanningsplaatsen beperkt is. Het beste is om eerst een reis aan boord te boeken als trainee. Dit is een goede manier om schip en bemanning te leren kennen. De ervaring aan boord maakt het makkelijker in te schatten of het bij je past om enkele maanden bij ons aan boord te verblijven. Op deze manier kan de bemanning ook kennis maken met jouw persoon en talenten/vaardigheden. Het kan een goed startpunt zijn om een en ander verder te bespreken. 

Houd er verder ook rekening mee dat het bemanningsschema enkele maanden voor de reis bekend is. Het komt dan ook bijna niet voor dat bemanning op korte termijn wordt ingepland. Voor zowel vrijwilligers als betaalde krachten is het zaak voor afvaart zelf te zorgen voor een geldig monsterboekje, medische keuring voor de scheepvaart en geldig paspoort (ID-kaart is niet voldoende). Let op, tijdens onze Antarctica reizen nemen wij alleen ervaren bemanning mee vanwege de zware omstandigheden. 

Op dit moment zoeken wij naar ervaren koksmaten - graag ontvangen we jouw motivatie, beschikbaarheid en ervaring via email

Gezocht: vakantiekracht voor rederij bark EUROPA (24u per week)

Voor de zomermaanden juli en augustus zoeken wij een zelfstandige enthousiaste medewerker voor ons rederijkantoor te Rotterdam.

De Bark Europa is een driemaster uit 1911 die de wereldzeeën en oceanen bezeilt met crew en trainees. De trainees/gasten komen uit alle windstreken en zeilen samen met de bemanning het schip de wereld rond. Op- en afstappen kan in verschillende havens. Deze zomer is de Europa in Canada doet mee aan Tall Ships Races, het Rendez-Vous festival in Quebec en verschillende mooie plaatsen aan de Gulf of St Lawrence.

De functie:
Je regelt boekingen van gasten van het begint tot het einde, beantwoordt vragen, werkt mee aan brochures en website en deelt de avonturen van de mensen aan boord via social media. Voorop staat het persoonlijke contact met de klant.

Profiel:
Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig, kunt snel schakelen en improviseren en je beschikt over organisatietalent. Het is voor jou geen probleem om ook in het Engels te communiceren in zowel woord als geschrift. Je kunt projectmatig werken en jezelf verantwoordelijk maken voor bepaalde werkzaamheden/projecten. Je werkt graag zelfstandig en je vindt het leuk om in een klein team te werken.

Functie-eisen
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Affiniteit met zeilen
Ervaring met MS Office
Actief met social media
Creatief in het schrijven van teksten in het Engels en Nederlands
Wonende in de regio Rotterdam

Wil jij deze zomer ons team versterken?
Meer informatie en solliciteren:
Rederij Bark Europa, Tel. 010-2810990, Email: info@barkeuropa.com
www.barkeuropa.com