group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Boeking maken

U kunt definitief boeken door het invullen van het onderstaande formulier. Op het boekingsformulier wordt naar uw paspoortgegevens, geboortedatum en andere persoonlijke informatie gevraagd. Deze gegevens hebben wij nodig om de verplichte douanelijsten te kunnen maken. Wij verzoeken u dan ook deze informatie volledig in te vullen. Daarnaast vragen we u vriendelijk om ook de gezondheidsverklaring geheel en naar waarheid in te vullen. We gebruiken deze informatie om een eerste indruk te krijgen van uw algemene fitheid en eventuele risico's te bepalen bij het zeilen in afgelegen gebieden. Vanzelfsprekend wordt deze informatie zorgvuldig behandeld.

Het invullen van het online formulier zal circa 10 tot 15 minuten van uw tijd nemen. Na ontvangst van uw formulier verwerken wij uw boeking. Uw reservering is definitief zodra u van ons een bevestiging en bijbehorende factuur hebt ontvangen. Op de factuur staan tevens de bankgegevens en betalingsmogelijkheden vermeld. Goed om te weten: Wij accepteren geen creditcards of cheques.

Bent u 65 jaar of ouder tijdens de reis die u wilt varen, dan verzoeken we u vriendelijk om het "additional health statement" in te laten vullen door uw huisarts. U kunt bij het boeken van uw reis dit formulier emailen naar: info@barkeuropa.com. Dit formulier wordt voorgelegd aan onze scheepsartsen om, samen met de rederij en kapiteins, een definitieve beslissing te maken gebaseerd op veiligheid, gezondheid en fitheid.

Zeilers van 73 jaar en ouder kunnen helaas niet mee op de oceaanreizen en Antarctica-expedities, maar zijn meer dan welkom om zich aan te melden voor kustreizen. We begrijpen dat dit een zeer strikte beslissing is en dat de gezondheid per persoon erg kan verschillen. Deze beslissing is dan ook zorgvuldig besproken met onze scheepsartsen en kapiteins en voornamelijk gebaseerd op het aantal medische problemen dat is gebeurd, vermoeidheid tijdens de lange reizen en een langzamer herstel van blessures op een bepaalde leeftijd.

Wanneer u nog gegevens moet verzamelen en tussentijds het formulier zou willen opslaan, download dan het boekingsfomulier. 

Houd er rekening mee dat we mogelijk vragen om +/- 3 dagen eerder dan de aanmonsterdag in de stad/haven aan te komen. Dit is afhankelijk van de omstandigheden per reis. We raden iedereen aan om een annuleringsverzekering af te sluiten die alle zaken omtrent COVID-19 dekt, zoals het niet kunnen reizen naar de aanmonsterlocatie vanwege reisbeperkingen of ziekte (COVID-19).

Douanegegevens trainee
Adres informatie
Boekt de volgende zeilreis aan boord van de Bark Europa:
Gaarne kiezen wat van toepassing is
Gegevens thuisblijvers, wie te waarschuwen in geval van nood
Dieet keuze
Selecteer vegetarisch of niet-vegatarisch. We attenderen u erop dat vanwege de zorgvuldige planning en inkoop door onze koks, deze keuze voor de gehele reis geldt en het niet mogelijk is om tijdens de reis van dieet keuze te veranderen.
Voedselallergie
Graag selecteren als u een voedselallergie heeft. We vragen om een korte uitleg over uw allergie en attenderen u erop dat alle allergieën besproken zullen worden met onze koks om te kijken welke mogelijkheden er zijn aan boord.
Overige opmerkingen

GEZONDHEIDSVERKLARING - BARK EUROPA

De Rederij Bark EUROPA draagt zorg voor een optimale veiligheid van alle opvarenden aan boord. Als gast dient u zelf ook verantwoordelijkheid te nemen in verband met de veiligheid van uzelf en de anderen opvarenden. Indien uw lichamelijke of geestelijke gezondheid onvoldoende is, loopt u mogelijk het risico bij deelname aan een vaartocht. Ziekte of ongeval kan het vaarprogramma voor het schip en de overige opvarenden ernstig verstoren.

Medische zorg
Bij het ondernemen van een lange zeereis waarbij u regelmatig meerdere dagen varen van de bewoonde wereld bent, is het belangrijk te beseffen dat uitgebreide medische zorg niet voor handen is. Transport naar de vaste wal is dikwijls onmogelijk. Aan boord zijn bemanningsleden met een medische training. Er is een apotheek met een aantal geneesmiddelen en verbandmiddelen voor voorkomende gevallen.

In geval van twijfel over uw gezondheid voor een reis op een zeilend en bewegend schip adviseren wij u eerst advies aan uw huisarts te vragen.

Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u om de onderstaande vragen naar waarheid te beantwoorden. Een vraag met 'ja' beantwoorden betekent niet automatisch een weigering van deelname aan de reis

Belangrijk: Als u medicijnen moet innemen, verwachten wij dat u ons van tevoren inlicht en deze medicijnen zelf meeneemt

Voor de veiligheid aan boord van het schip stellen we de volgende vragen
Als u geen bevestiging in uw scherm ziet van uw verzonden boekingsformulier, kan het zijn dat het formulier niet verzonden is. Wilt u het in dat geval nogmaals proberen of het pdf formulier op onze boekingsinformatie pagina invullen?