group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Optie aanvragen

Heb je een bepaalde reis in gedachten maar heb je net iets meer tijd nodig om erover na te denken of wat noodzakelijke voorbereidingen te treffen? Kies dan voor een optionele reservering zodat we, geheel vrijblijvend, een bunk voor je kunnen reserveren voor twee weken. We horen graag in welke reis je geïnteresseerd bent, of het gaat om een dames of herenhut, hoeveel bunks je wilt reserveren en of je voorkeur hebt voor een twee persoons (uitsluitend voor stellen of duo’s) of een 4/6-persoonshut. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de optie te bevestigen.

Zeilers boven de 65 jaar verzoeken we vriendelijk om het "additional health statement" in te laten vullen door uw huisarts. U kunt bij het boeken van uw reis dit formulier emailen naar: info@barkeuropa.com. Dit formulier wordt voorgelegd aan onze scheepsartsen om, samen met de rederij en kapiteins, een definitieve beslissing te maken gebaseerd op veiligheid, gezondheid en fitheid.

Zeilers van 70 jaar of ouder die graag een oceaan oversteek of Antarctica reis met ons willen maken, vragen we eerste een kortere kustreis te maken, zodat de kapitein en de scheepsarts een goed beeld kunnen krijgen van uw gezondheid, kracht en fitheid aan boord. Na de kustreis zal er samen met de kapitein en arts een beslissing worden gemaakt of de zeiler ook met ons mee kan op een lange oceaan oversteek of Antarctica reis in afgelegen gebieden.

Optie aanvragen
+ Meer reizen

Meer informatie