group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Open schip in Harlingen

Aanstaande zaterdag, 10 juli, organiseren we het eerste Open Schip dag van dit jaar! Deze dag is schrijver Boris Lemereis aan boord voor een signeersessie van het boek ‘De reis van Bark EUROPA’, dat juni jongstleden is uitgebracht.

Op vertoon van het boek kun je aanstaande zaterdag bij ons aan boord stappen om een idee te krijgen hoe de wereld van onze bemanningsleden er in 2020 uit heeft gezien. Extra bijzonder om dit boek ook gelijk te laten signeren door de schrijver!

Open schip details:

Datum: zaterdag 10 juli 2021
Tijden: 9.30 – 13.00 en 14.30 – 17.30
Locatie schip: Nieuwe Willemshaven, Harlingen

Hoe kom je aan boord?
Op vertoon van het boek ‘De reis van Bark EUROPA’ ben je van harte welkom om bij ons aan boord te stappen. Heb je het boek nog niet? Loop dan even langs de boekhandel Van der Velde in Harlingen (Voorstraat 54).

Vanwege COVID-19 zijn alleen de dekken toegankelijk en hebben we een looproute ingesteld. We vragen je om 1.5 meter afstand te houden van elkaar. Er is sprake van vrije doorloop met een beperkt aantal personen per keer.

Geschreven door:
Team Bark Europa |

Comment on this article