group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Antarctica expedities 2023/2024

Dit seizoen hebben we vier Antarctica reizen, waaronder een 50-daagse Scotia Arc expeditie en drie 22-daagse Antarctica reizen. Er is dit seizoen geen Cape to Cape expeditie, maar we hopen dat de 50-daagse Scotia Arc, met een bezoek aan de Falklands/Las Malvinas, South Georgia en Antarctica een fantastisch alternatief is met veel dierenleven, extreme zeilcondities en prachtige wandeltochten.

Om een voorspoedig boekingsproces te garanderen hebben we enkele richtlijnen opgesteld om u te helpen bij het boeken van een Antarctica expeditie aan boord van Bark EUROPA.

Scotia Arc expeditie
Tijdens de langere zeilreis naar de Falklands / Las Malvinas, South Georgia en Antarctica is het zeilen een groot deel van de ervaring. De zuidelijke oceaan is berucht om zijn ruwheid en het aantal zeildagen op de Scotia Arc reis (+28 zeildagen) mag niet over het hoofd worden gezien. Het is een fantastische ervaring, waarbij je meer leert over alle aspecten van het zeemansleven en de kans krijgt om afgelegen gebieden te bezoeken en de prachtige natuur te ervaren.

This trip hits you very hard in an emotional way. You may think that you understand what you are going through and seeing while you are on the trip -but that is not the case. In the weeks and months after the being on the Bark Europa you begin to fully realize that this kind of experience was unique to the point that it will probably not be duplicated ever again in your global travels. It is an over the top experience.

Mike

Chileense Kanalen

Navigeer met ons door de betoverende Chileense kanalen, waar de grootsheid van de natuur zich bij elke bocht opnieuw ontvouwt. Vanuit Ushuaia zetten we koers richting het hart van Patagonië, waar imposante bergen en gletsjers ons dagelijkse canvas schetsen.

Terwijl we beginnen aan onze reis door de Chileense fjorden, word je ondergedompeld in de vele natuurlijke wonderen die deze regio te bieden heeft. Ervaar de schitterende dans van het licht en water en geniet van het zicht op de rijke flora en fauna van de regio, verscholen in natuurreservaten waar de mens verder bijna nooit komt.

De Stille Oceaan

We zijn er voor klaar om ons Pacific avontuur in Maart 2024 te beginnen! In ongeveer 6 maanden zullen we de grootste oceaan ter wereld oversteken. Onze zeilreizen brengen ons naar verschillende hoeken van de Stille Oceaan, en onthullen een kaleidoscoop van natuurwonderen en verborgen schatten. Van het prachtige Paaseiland tot aan de tropische kustlijnen van Frans Polynesië en de adembenemende stranden van Fiji, elke bestemming brengt zijn eigen magie.

 

 

Rond Kaap Hoorn

Stap aan boord van Bark EUROPA voor een 56-daagse oversteek van de Zuidelijke Stille Oceaan van Nieuw-Caledonië naar de Falklandeilanden en test je uithoudingsvermogen en vakmanschap. Ervaar de uitdagingen van het zeilen van 50 graden zuid in de Stille Oceaan naar 50 graden zuid in de Atlantische Oceaan, met als doel het ronden van Kaap Hoorn. Deze ultieme avontuur vereist ervaren en fysiek fitte zeilers, die toewijding en hard werken tonen. Dompel jezelf onder in het leven van een zeeman, waarbij je taken van stuurdienst tot zeilbeheer onder de knie krijgt, terwijl je de eenvoud van het leven op zee omarmt. Ga met ons mee voor een unieke ervaring, omarm de uitdaging en verbind je met de kracht van de natuur.

ANTARCTICA EXPEDITIES 2024/2025

De Antarctica Expedities van 2024/2025 zijn geopend voor boekingen! Zeil met ons mee naar het magische witte continent.

Om een voorspoedig boekingsproces te garanderen hebben we enkele richtlijnen opgesteld om u te helpen bij het boeken van een Antarctica expeditie aan boord van Bark EUROPA.

  • Alle boekingen en optie-aanvragen moeten individueel worden ingestuurd. Alleen volledig ingevulde boekingsformulieren inclusief gezondheidsverklaring worden verwerkt.
  • Tweepersoons hutten zijn gereserveerd voor boekingen van twee personen en kunnen niet door een enkele gast worden geboekt tenzij deze betaalt voor de volledige hut (2 personen).

Lange reizen
Tijdens de langere zeilreizen zoals de Scotia Arc en Cape to Cape is het zeilen een groot deel van de ervaring. De zuidelijke oceaan is berucht om zijn ruwheid en het aantal zeildagen mag niet over het hoofd worden gezien. Het is een fantastische ervaring, waarbij je meer leert over alle aspecten van het zeemansleven en de kans krijgt om afgelegen gebieden te bezoeken en de prachtige natuur te ervaren.

Gezondheidsverklaring, voorkeuren en extra opmerkingen

  • Bark EUROPA heeft 3 tweepersoons hutten. Deze hutten zijn van dezelfde standaard als de gedeelde hutten en bieden geen extra luxe of ruimte. Het belangrijkste voordeel is extra privacy. Wanneer de tweepersoons hutten zijn uitverkocht en twee zeilers een gedeelde hut boeken, kunnen ze de voorkeur aangeven voor een privé hut, zodat we contact met hen kunnen opnemen in geval van annuleringen.
  • Maaltijdopties aan boord zijn: niet-vegetarisch of vegetarisch. Vanwege de beperkte omvang van ons kombuis en opslag moeten alle andere maaltijdvereisten en allergieën worden gecontroleerd bij onze koks. Een veganistisch dieet kan helaas niet worden verzorgd.
  • Gezond en fit zijn is erg belangrijk bij het maken van een reis naar afgelegen gebieden waar geen extra medische zorg aanwezig is. Veiligheid staat bij ons op nummer één. Naast de gezondheidsverklaring op het boekingsformulier vragen we onze zeilers van 65 jaar en ouder om een verklaring van hun arts in te sturen. Deze is hier te vinden. Onze Antarctica reizen zijn niet beschikbaar voor zeilers van 73 jaar en ouder.
  • Uw antwoorden op de gezondheidsverklaring worden gebruikt om de kapitein en/of scheepsarts op de hoogte te stellen tijdens de reis. We verwachten dat u de vragen accuraat beantwoordt en ons op de hoogte brengt van eventuele wijzigingen tussen het moment van boeken en het moment van aanmonsteren.
  • Als u zwanger bent of diabetes heeft kunt u helaas niet mee op een reis van de EUROPA. Voor zeelieden die hartmedicatie of bloedverdunners gebruiken of die in de afgelopen jaren een behandeling hebben gehad die het immuunsysteem heeft beïnvloed, moeten we eerst advies inwinnen bij ons team van scheepsartsen of een reis aan boord van de EUROPA mogelijk is.

Meer informatie