group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Antarctica expedities 2022/2023

Oceaanreizen zomer 2023

De reizen van Kaapstad naar de Azoren en de rondreis in de Azoren zijn beschikbaar voor boekingen! Houd er rekening mee dat voor de aankomende reizen de volgende vereisten gelden:

 • Alle bemanning en voyage crew dienen volledig gevaccineerd (inclusief booster) te zijn tegen COVID-19
 • We adviseren om een annulerings- en reisverzekering af te sluiten met covid-dekking
 • We adviseren alle gasten om 2-3 dagen voor aanmonstering al reeds in de haven van vertrek aan te komen
 • Gasten ouder dan 65 jaar vragen wij vriendelijk om een aanvullende gezondheidsverklaring mee te sturen, ondertekend door de arts
 • Gasten ouder dan 73 jaar zijn welkom om mee te gaan op de kustreis bij de Azoren. Deze staat aangemerkt als kustreis 

You may imagine what a trip on bark Europa will be like. Tall ship, sail handling, ocean going. But the journey is so much more. Beyond imagination. The sights, the places, the people, the activities were all extraordinary and incredible. If you're considering a voyage with bark Europa, do it!

Stephanie

Antarctica expedities 2023/2024

Ons Antarctica seizoen van 2023/2024 zal op 6 december 2022 om 12:00 (middag) CET geopend worden! 

Dit seizoen hebben we vier Antarctica reizen, waaronder een 50-daagse Scotia Arc expeditie en drie 22-daagse Antarctica reizen. Er is dit seizoen geen Cape to Cape expeditie, maar we hopen dat de 50-daagse Scotia Arc, met een bezoek aan de Falklands/Las Malvinas, South Georgia en Antarctica een fantastisch alternatief is met veel dierenleven, extreme zeilcondities en prachtige wandeltochten.

Om een voorspoedig boekingsproces te garanderen hebben we enkele richtlijnen opgesteld om u te helpen bij het boeken van een Antarctica expeditie aan boord van Bark EUROPA.

 • De daadwerkelijke boeking van een reis naar Antarctica is alléén mogelijk vanaf dinsdag 6 december 2022, 12:00 uur (middag) CET. Boekingen die voor deze datum en tijd zijn ontvangen worden niet verwerkt om iedereen een eerlijke kans te geven. 
 • We vragen u het boekingsformulier in te vullen op onze website of het boekingsformulier (pdf) in te vullen en vanaf de openingsdatum per mail op te sturen. Zorg ervoor dat deze via de computer worden ingevuld. We accepteren geen handgeschreven/gedrukte of gescande versies.
 • Kies je voor het PDF formulier, dan is dat alleen om uw aanvraag te garanderen. Zodra wij een bunk voor u hebben gereserveerd, vragen wij om alsnog het online boekingsformulier in te vullen via de website.
 • Alle boekingen en optie-aanvragen moeten individueel worden ingestuurd. Alleen volledig ingevulde boekingsformulieren inclusief gezondheidsverklaring worden verwerkt.
 • Volledige boekingsformulieren en gezondheidsverklaringen hebben voorrang op optie aanvragen. We verwerken eerst de volledige boekingen en gaan daarna verder met de optionele reserveringen.
 • Tweepersoons hutten zijn gereserveerd voor boekingen van twee personen en kunnen niet door een enkele gast worden geboekt tenzij deze betaalt voor de volledige hut (2 personen).
 • We hebben geen wachtlijst. In plaats daarvan hebben we een aparte mailinglijst om u op de hoogte te houden van de beschikbaarheid. Iedereen die interesse toont in de Antarctica reizen en graag op de hoogte wordt gehouden, wordt toegevoegd aan de mailinglijst.
 • Ook voor het Antarctica seizoen 2023/2024 blijft ons COVID-19 beleid nog van toepassing. Dit betekent dat iedereen volledig gevaccineerd dient te zijn om aan boord te mogen.
 • Sommige reizen zijn misschien meer in trek dan anderen. In dat geval kan het helpen om zowel uw voorkeursreis als alternatieve optie te noteren in 'remarks' in het boekingsformulier.
 • Maaltijd opties zijn vegetarisch en niet-vegetarisch. Alle andere dieten zullen eerst met de kok moeten worden overlegd.
 • Onze zeilers van 65 jaar en ouder vragen wij om een extra gezondheidsverklaring, ondertekend door de arts. Onze Antarctica reizen zijn niet beschikbaar voor zeilers van 73 jaar en ouder.

Scotia Arc expeditie
Tijdens de langere zeilreis naar de Falklands / Las Malvinas, South Georgia en Antarctica is het zeilen een groot deel van de ervaring. De zuidelijke oceaan is berucht om zijn ruwheid en het aantal zeildagen op de Scotia Arc reis (+28 zeildagen) mag niet over het hoofd worden gezien. Het is een fantastische ervaring, waarbij je meer leert over alle aspecten van het zeemansleven en de kans krijgt om afgelegen gebieden te bezoeken en de prachtige natuur te ervaren.

This trip hits you very hard in an emotional way. You may think that you understand what you are going through and seeing while you are on the trip -but that is not the case. In the weeks and months after the being on the Bark Europa you begin to fully realize that this kind of experience was unique to the point that it will probably not be duplicated ever again in your global travels. It is an over the top experience.

Mike

Meer informatie