group mail play plus user camera comment close arrow-down facebook twitter instagram

Oceaan Oversteek

Ga met ons mee aan boord van Bark EUROPA en ervaar hoe het is om meer dan 40 dagen weg te zijn van de bewoonde wereld. Ons avontuur begint in Kaapstad, Zuid-Afrika vanuit waar we de uitgestrekte Zuid-Atlantische Oceaan oversteken richting Montevideo, Uruguay.

Antarctica expedities 2023/2024

Dit seizoen hebben we vier Antarctica reizen, waaronder een 50-daagse Scotia Arc expeditie en drie 22-daagse Antarctica reizen. Er is dit seizoen geen Cape to Cape expeditie, maar we hopen dat de 50-daagse Scotia Arc, met een bezoek aan de Falklands/Las Malvinas, South Georgia en Antarctica een fantastisch alternatief is met veel dierenleven, extreme zeilcondities en prachtige wandeltochten.

Om een voorspoedig boekingsproces te garanderen hebben we enkele richtlijnen opgesteld om u te helpen bij het boeken van een Antarctica expeditie aan boord van Bark EUROPA.

  • We raden onze gasten ten zeerste aan om volledig gevaccineerd te zijn tegen Covid om goed beschermd te zijn.
  • Vanwege de zeer afgelegen reizen is uitgebreide medische hulp vaak niet mogelijk aan boord. Om die reden is het helaas niet mogelijk om met ons mee te zeilen naar Antarctica of op oceaanoversteken indien u diabetes heeft.
  • Maaltijd opties zijn vegetarisch en niet-vegetarisch. Alle andere dieten zullen eerst met de kok moeten worden overlegd.
  • Onze zeilers van 65 jaar en ouder vragen wij om een extra gezondheidsverklaring, ondertekend door de arts. Onze Antarctica reizen zijn niet beschikbaar voor zeilers van 73 jaar en ouder.
  • Op onze zeilreizen vragen we veel van onze reisbemanning: wachtlopen, klimmen in het want, hijsen van de zeilen, helpen met onderhoud en nog veel meer. We zullen verschillende heftige weersomstandigheden tegenkomen en actief zijn aan dek is een groot deel van de ervaring. Hierdoor streven wij er altijd naar om elke reis een mooi aanbod te hebben in leeftijden en nationaliteiten. Juist deze indeling zorgt aan boord voor interessante gesprekken tussen de jongste en oudere gasten onder ons. We houden daarom rekening met het aantal mensen in een bepaalde leeftijdsgroep op onze reizen. Dit kan betekenen dat als de limiet is bereikt, we iemand op de wachtlijst moeten zetten. Op dit moment hebben we alleen nog plekken beschikbaarheid voor 60+ zeilers op ANT 4.

Scotia Arc expeditie
Tijdens de langere zeilreis naar de Falklands / Las Malvinas, South Georgia en Antarctica is het zeilen een groot deel van de ervaring. De zuidelijke oceaan is berucht om zijn ruwheid en het aantal zeildagen op de Scotia Arc reis (+28 zeildagen) mag niet over het hoofd worden gezien. Het is een fantastische ervaring, waarbij je meer leert over alle aspecten van het zeemansleven en de kans krijgt om afgelegen gebieden te bezoeken en de prachtige natuur te ervaren.

This trip hits you very hard in an emotional way. You may think that you understand what you are going through and seeing while you are on the trip -but that is not the case. In the weeks and months after the being on the Bark Europa you begin to fully realize that this kind of experience was unique to the point that it will probably not be duplicated ever again in your global travels. It is an over the top experience.

Mike

De Stille Oceaan

We zijn er voor klaar om ons Pacific avontuur in Maart 2024 te beginnen! In ongeveer 6 maanden zullen we de grootste oceaan ter wereld oversteken. Onze zeilreizen brengen ons naar verschillende hoeken van de Stille Oceaan, en onthullen een kaleidoscoop van natuurwonderen en verborgen schatten. Van het prachtige Paaseiland tot aan de tropische kustlijnen van Frans Polynesië en de adembenemende stranden van Fiji, elke bestemming brengt zijn eigen magie.

 

 

Meer informatie