group mail play plus user camera comment close arrow-down

Antarctica seizoen 2018/2019

Vanaf november 2018 zal de EUROPA zich weer in het Antarctisch gebied begeven. We hebben drie fantastiche reizen op het programma staan. We zullen starten met een 39 daagse reis waarin we South Georgia en Antarctica zullen bezoeken en aansluitend twee 22-daagse expedities.

  • Boekingsformulieren die wij voor deze datum en tijd ontvangen worden niet geaccepteerd, om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven.
  • Alleen compleet ingevulde boekingsformulieren met complete gezondheidsverklaringen zullen worden verwerkt. Als de paspoort informatie nog ontbreekt is dit geen probleem, we begrijpen dat voor velen deze informatie voor het begin van de reis nog zal veranderen.
  • Volledig ingevulde boekingsformulieren en gezondheidsverklaringen hebben voorrang op optie aanvragen. Als eerste zullen we de complete formulieren verwerken, en daarna doorgaan met die optie aanvragen.
  • Tweepersoonshutten zijn voorbehouden voor twee personen die samen boeken.

Aangezien we alle boekingen persoonlijk doornemen, vragen wij om uw geduld aangezien het iets langer dan normaal kan duren voordat u een bevestiging of factuur van ons ontvangt. Wij proberen iedereen met een week te kunnen vertellen of het gelukt is voor hen een plekje te reserveren.

Zoals gewoonlijk zullen we het seizoen afsluiten met een langere oceaan oversteek van Ushuaia naar Kaapstad. Tijdens deze laatste reis bezoeken we niet alleen Antarctica, maar zullen we ook naar South Georgia varen en proberen een bezoek te brengen aan Tristan da Cunha. 

We're under sail in the vast and unpredictable Southern Ocean in a 56m tall ship doing 7 knots heading towards South Georgia. And for the next 20 minutes - I was at the helm! This is what I came for. This is what it feels like to be really alive!

Sandy

Van Kaapstad naar Scheveningen

Na een nieuw Antarctica seizoen starten we de reizen naar het noorden vanuit Kaapstad. Via de twee afgelegen eilanden St. Helena en Ascension Island komen we na 53 dagen aan in Horta, de Azoren. Van de Azoren zeilen we verder om na 17 dagen in Rouen aan te komen. Van Rouen start de Tall Ships Liberty Regatta naar onze thuishaven Scheveningen. Voor het allereerst zal onze thuishaven tientallen tall ships ontvangen tijdens Sail op Scheveningen. 

Mijlen en mijlen van sprankelend water, kleurige bergen en eilanden in de verte. Een lucht vol met prachtige wolkpatronen en zonnestralen gedurende de dag, en vol met sterren ’s nachts.

Raphael Houde Belle-Isle

Bark EUROPA Zomer 2019

Na een mooie oceaanoversteek vanuit Kaapstad naar Scheveningen, starten we volgend jaar zomer met een noordelijk avontuur. Zeil mee van Scheveningen naar Aalborg of ontdek de omgeving van Fredrikstad onderweg naar Amsterdam. 

 

Tall Ships Races 2019

Zeil mee tijdens een Tall Ships Race deze zomer. De havens zijn gevuld met mooie schepen en bruisen van activiteit en muziek. En daarnaast meten we onze krachten tijdens de Tall Ships Race. We bereikt als eerste de finish?

Antarctica reizen 2019/2020

De reizen voor het Antarcticaseizoen worden aan het eind van het jaar bekend gemaakt. 

Meer informatie